Nyt fra IntelligentCARE By ANYgroup

---

”Det er simpelthen guld værd. Vi har sparet en fast vagt på patienten om natten” (sosu-assistent, Rigshospitalet Glostrup) 

Med IntelligentCARE's unikke sensorteknologi og special-designede sengebeslag kan fald og vandring hos sengeliggende og faldtruede patienter forhindres uden en fast vagt hos patienten. 

Årlig besparelse på 2,8 mio. kr.

Neurologisk Klink på Rigshospitalet Glostrup testede i 2016 i samarbejde med VihTek (Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi) IntelligentCARE på et afsnit med stor succes. I den efterfølgende rapport estimeres det, at hvis løsningen implementeres i hele klinikken (som består af syv afsnit), vil man årligt kunne spare 2,8 mio. kr. på faste vagter, hvilket vil sige, at IntelligentCARE har en tilbagebetalingstid på blot 12,3 dage. Et afsnit i klinikken er i dag gået i drift med løsningen.

Læs hele rapporten her

Gratis Test

Har I lyst til afprøve IntelligentCARE? Vi tilbyder gratis test og præsentation af løsningen på jeres afdeling. Kontakt os for yderligere info. 

Læs mere på www.intelligentcare.com 

---

Ny bæltesensor på vej

I samarbejde med VihTek (Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi) er vi i fuld gang med at udvikle en bæltesensor til patienter, der sidder i kørestol og som er i risiko for at falde ud af stolen.

Det er en stor udfordring, at patienter med hjerneskade/delvise lammelser risikerer at glide ud af deres kørestol. Et fald fra kørestol kan have store konsekvenser for patienten. Vi udvikler derfor en løsning, der alarmerer personalet, hvis patienten åbner sit tryghedsbælte. Sensoren kommer til at fungere med alle typer seler og bælter.

Bæltesensoren er under udvikling og forventes færdigtestet og klar til drift i slutningen af 2017.

---

Lad os mødes!

Har du lyst til at høre mere om IntelligentCARE og de muligheder løsningen giver? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, så du kan få løsningen i hænderne og høre mere om mulighederne for lige netop dit område. 

Telefon: 7027 6645 

Mail: info@intelligentcare.com

---